Choose your language

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Kleuters helpen bij aanleg nieuwe speelplaats De puzzel.

27/02/2018

De kleutertjes van gemeenteschool De Puzzel, aan de Opwijksestraat in Lebbeke, trokken een aantal weken geleden hun laarzen aan en zetten een werkhelm op. Zo gaven ze het startschot voor de werken op hun speelplaats. Het hele terrein wordt opnieuw aangelegd met splinternieuwe speeltoestellen. Eerder gebeurde dat al voor de speelplaats van de lagere school aan de overkant van de straat.

Nu is de kleuterschool aan de beurt”, zegt juf Liesbeth Moortgat. “Het hele terrein wordt uitgegraven en opnieuw aangelegd. Er komen nieuwe speeltoestellen en de ondergrond krijgt zachte valtegels voor de veiligheid. De speelplaats is nu een echte bouwwerf door de graafwerken, maar dat vinden onze kinderen wel spectaculair.”

De speelplaats krijgt een grote piratenboot, een draaimolen, een glijbaan en verschillende zithoekjes. Ondertussen zijn de werken bijna volledig afgerond en kunnen de kleutertjes genieten van hun nieuwe speeltoestellen!

 

 

Bron: https://www.hln.be/regio/lebbeke/kleuters-helpen-bij-aanleg-nieuwe-speelplaats-de-puzzel~a3352019/

UNDER CONSTRUCTION

Beste klant,

Momenteel werken we volop aan onze nieuwe website. Daardoor is het mogelijk dat enkele bestanden van onze producten kunnen ontbreken of nog niet actueel zijn. Neem even contact op met ons als je bestanden nodig hebt van speeltoestellen via info@europlay.eu.

 

Cher client,

Actuellement nous travaillons à notre nouveau site web. Il est possible que certains fichiers de nos produits soient manquants ou pas encore d’actualité. Veuillez nous contacter si vous avez besoin de fichiers d’équipements de jeux à info@europlay.eu.

 

Dear customer,

We are currently updating our new website. Therefore, it is possible that some files of our products may be missing or not yet up to date. Please contact us if you need files of playground equipment at info@europlay.eu.