Choose your language

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Kleuters helpen bij aanleg nieuwe speelplaats De puzzel.

27/02/2018

De kleutertjes van gemeenteschool De Puzzel, aan de Opwijksestraat in Lebbeke, trokken een aantal weken geleden hun laarzen aan en zetten een werkhelm op. Zo gaven ze het startschot voor de werken op hun speelplaats. Het hele terrein wordt opnieuw aangelegd met splinternieuwe speeltoestellen. Eerder gebeurde dat al voor de speelplaats van de lagere school aan de overkant van de straat.

Nu is de kleuterschool aan de beurt”, zegt juf Liesbeth Moortgat. “Het hele terrein wordt uitgegraven en opnieuw aangelegd. Er komen nieuwe speeltoestellen en de ondergrond krijgt zachte valtegels voor de veiligheid. De speelplaats is nu een echte bouwwerf door de graafwerken, maar dat vinden onze kinderen wel spectaculair.”

De speelplaats krijgt een grote piratenboot, een draaimolen, een glijbaan en verschillende zithoekjes. Ondertussen zijn de werken bijna volledig afgerond en kunnen de kleutertjes genieten van hun nieuwe speeltoestellen!

 

 

Bron: https://www.hln.be/regio/lebbeke/kleuters-helpen-bij-aanleg-nieuwe-speelplaats-de-puzzel~a3352019/

ZOMERSLUITING

Europlay is collectief gesloten vanaf 19 juli t.e.m. 1 augustus. Vanaf 2 augustus t.e.m. 6 augustus wordt er permanentie voorzien.

Tot binnenkort!

 

FERMETURE D’ÉTÉ

Europlay est fermé du 19 juillet au 1er août. Du 2 août au 6 août, il y aura du personnel réduit.

A bientôt !

 

SUMMER CLOSING

Europlay is closed from July 19th until August 1st. There will be reduced staffing from August 2nd until August 6th.

See you soon!