Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

FAQ

Wat zijn onze openingsuren?

Maandag t.e.m. donderdag:
8u - 12u15 en 13u - 17u

Vrijdag:
8u - 16u

Zaterdag en zondag gesloten

Wat is het verschil tussen A-voeten en B-voeten?

A-voeten zijn voeten die we gebruiken wanneer het speeltoestel geplaatst wordt op een zachte ondergrond waarin we kunnen graven of die we kunnen openbreken (bijvoorbeeld gras, ook betontegels vallen hieronder). A-voeten worden dus geplaatst in de grond. B-voeten zijn speciale voeten die we gebruiken wanneer het speeltoestel geplaatst wordt op een harde ondergrond die we moeilijk kunnen openbreken (bijvoorbeeld gegoten beton of asfalt). B-voeten worden dus geplaatst op de grond. Het gebruik van B-voeten is eerder uitzonderlijk en doen we enkel als het gebruik van A-voeten niet mogelijk is.

Kan iedereen zich inloggen op de website?

Nee, enkel onze vaste dealers hebben toegang tot de website zelf. Heb je extra info of documenten nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren (info@europlay.eu of 0032 52 22 66 22).

Kunnen we als klanten bij Europlay ook terecht voor de plaatsing van toestellen?

Ja, we werken met een team dat jarenlang ervaring heeft in het plaatsen van onze speeltoestellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de toestellen zelf te plaatsen. Elk toestel heeft een uitgebreide en duidelijke montagehandleiding waarin elke stap omschreven wordt.

Is het erg als de ronde palen (in robinia) lengtescheuren vertonen?

Bij robinia wordt kernhout gebruikt. Dit betekent dat lengtescheuren in de palen als normaal beschouwd worden. Hout is een natuurproduct dat onderhevig is aan droogte en vochtigheid. Omdat bij droog weer een ronde paal krimpt in de richting van de jaarringen, ontstaan er oppervlaktescheuren die bij vochtig weer opnieuw verminderen.

Een scheur tot 3 à 4% van de omtrek is dan ook een spontaan verschijnsel in droge periodes. De paal kan hierdoor nooit breken. Immers, lengtescheuren lopen nooit rechtlijnig door maar worden telkens onderbroken volgens de natuurlijke groei van de boom.

De veiligheid komt hierdoor ook niet in het gedrang. Een scheur is steeds V-vormig waardoor vingerbeknelling geen probleem kan vormen.

Hoe weet ik of ik hijsmateriaal moet voorzien om een speeltoestel zelf te kunnen plaatsen?

Wanneer het toestel onderdelen bevat die meer wegen dan 25 kg raden wij aan om het nodige hijsmateriaal te voorzien. Het gewicht van alle onderdelen van een toestel kan je terugvinden in de montagehandleiding die we steeds meeleveren bij de bestelling. Heb je nog verdere vragen of is er iets niet duidelijk? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren (info@europlay.eu of 0032 52 22 66 22).