Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

Over Europlay

Europlay nv, een Belgisch bedrijf met vestigingen te Dendermonde en Wichelen, is een toonaangevende fabrikant van speeltoestellen voor de openbare sector, zowel binnen als buiten Europa. Deze speeltoestellen, vervaardigd uit hout, metaal en kunststof zijn conform aan de Europese veiligheidsnorm EN1176 en zijn gekend omwille van hun design en de optimale kwaliteit-prijsverhouding.

Daarnaast werd een nieuw gamma natuurspeeltoestellen opgestart uit milieuvriendelijke houtsoorten zoals robinia, eik, lariks en douglas. Deze speeltoestellen worden verkocht onder het merk Eco-Play. Naast een eigen ontwerpafdeling, die verantwoordelijk is voor de creatieve inbreng, zorgen de verschillende vestigingen voor een vlotte levering van de producten. Europlay nv is ook de producent van Eco-Mulch, een milieuvriendelijk valdempend bodemmateriaal uit houtsnippers en importeur van valdempende rubbertegels onder het merk Eco-Flex.

 

Missie Europlay

Europlay maakt kinderen blij door fantasierijke speeltoestellen – voor openbaar gebruik – te ontwerpen en te produceren.