Choose your language

Om onze website optimaal te kunnen gebruiken, raden we u aan om uw browser te updaten naar een recentere versie.

De Rups & De Appel: nieuwe reeks speeltoestellen met een boodschap!

28/02/2018

Uitgangspunt

15% van de kinderen onder de 10 jaar kampt met overgewicht en bij de jeugd eet slechts vier op de tien voldoende groente en fruit.

 

Hoe stimuleer je kinderen om minder te snoepen?

Dat kan door het toepassen van nudging. Nudging is de wijze waarop je het gedrag en de beslissingen van mensen onbewust kan beïnvloeden. Wanneer je bij kinderen fruit wil promoten, lukt dit beter als ze dit koppelen aan spelen.

Gezonde voeding wordt verleidelijker door er een leuke ervaring aan te koppelen. In combinatie met een aantrekkelijk speeltoestel bijvoorbeeld, is deze boodschap nog ingrijpender.

Wanneer kinderen dagelijks op de speelplaats zien dat fruit eten leuk is, nemen ze dit in zich op. Het brein, en zeker dat van het kind, is gericht op positieve ervaringen en de inwerking van suggestie is hierbij zeer krachtig.

 

Hoe stimuleer je kinderen om meer te spelen?

Onderzoek toont aan dat speeltoestellen in de vorm van een dier, zeker voor kleine kinderen, zeer aantrekkelijk zijn.

Ook de weergave van de boodschap spreekt aan. De rups vindt de appel heel lekker. Kinderen leven hierin mee en onbewust nodigt dit uit tot het eten van fruit.

 

Speeltoestellen met een boodschap

Met trots stellen we jullie dan ook onze nieuwe reeks speeltoestellen voor: De Rups & De Appel. De reeks bevat drie speeltoestellen ‘De Rups (lange versie)’ (ref. G720), ‘De Rups (korte versie)’ (ref. G719) en ‘De Appel’ (ref. G718).

Speeltoestellen met een thema dat kinderen, maar ook volwassenen, uitnodigt tot het eten van gezonde voeding en tegelijkertijd de beweging stimuleert!

Op ‘De Rups’ kunnen optioneel twee spelpanelen bevestigd worden: een schuifpuzzel (ref. L719) en/of een vier op een rij (ref. L720).

UNDER CONSTRUCTION

Beste klant,

Momenteel werken we volop aan onze nieuwe website. Daardoor is het mogelijk dat enkele bestanden van onze producten kunnen ontbreken of nog niet actueel zijn. Neem even contact op met ons als je bestanden nodig hebt van speeltoestellen via info@europlay.eu.

 

Cher client,

Actuellement nous travaillons à notre nouveau site web. Il est possible que certains fichiers de nos produits soient manquants ou pas encore d’actualité. Veuillez nous contacter si vous avez besoin de fichiers d’équipements de jeux à info@europlay.eu.

 

Dear customer,

We are currently updating our new website. Therefore, it is possible that some files of our products may be missing or not yet up to date. Please contact us if you need files of playground equipment at info@europlay.eu.